miercuri, 6 mai 2009

Rotile la cap

Ştiţi cum spune actorul de mâna a doua şi ştiţi şi cum îl felicită criticul de mâna a patra pe un actor de mâna a doua: "intrat în pielea personajului".

Roberta Anastase s-a dat cu scaunul cu rotile pentru o zi - n-aş băga mâna în foc, nu cred că 24 de ore, poate 2 ore, cât s-au ţinut nişte ziarişti după ea.

Acţiunea ei este de un prost gust fără margini şi de o incalificabilă nedelicateţe la adresa persoanelor care trăiesc în scaune cu rotile şi au greutăţi la care Robi sau cum o fi ea poreclită nici nu se gândeşte, ci doar oftează.

E ca şi cum o femeie şi-ar monta un vibrator între picioare să vadă cum e să stai aşa 24 de ore ori un caucazian şi-ar da cu cremă neagră pe faţă să vadă cum e, cum reacţionează lumea.

Ea, săraca, nu şi-a dat seama ce greşeală face, pentru că în jurul ei cei cu dizabilităţi le au la cap, nu la trup, deci nu a avut cine să îi atragă atenţia.

Ca un făcut, Click ul care a dat ştirea nu o mai are pe site, eu cel puţin n-am reuşit să deschid pagina. Am văzut catastrofa doar la mâna a doua, pe rol.ro şi ziare.com.

Roberta, nu a fost bine, mami!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu