luni, 2 martie 2009

Şăf de canţilerie

Desfiinţează, mă, desfiinţează. M-ai convins definitiv că eşti un analfabet politic, un analfabet civic, un parvenit pupincurist fără pereche!

Măi domn profesor, cum te-oi fi făcut profesor, că n-ai înţeles nimic din cărţile alea, măi nea micule premier, cancelaria aia nu e a mâne-tii, nu e a ta de acasă, nu e jucăria ta, măi nene! E o instituţie a statului. Că n-o înţelegi tu şi nu poţi tu s-o stătâneşti e una, dar s-o desfiinţezi e o mare tâmpenie.

Ţi-am observat ura faţă de funcţionar şi fraieri ar fi să nu te bage în nişte procese de să nu stai pe acasă vreo şapte ani, numai pe la audieri şi la înfăţişări să stai. Ţi-am remarcat sila faţă de angajatul la stat de parcă şeful tău, cu tot cu fete şi nevastă ar fi fost nişte Trump şi nişte creiere multdezvoltate în economia privată.

Ce vă arde la lingurică funcţionarul? Vă complexează că ştie engleză şi calculator? Vă enervează că ei pot să rămână şi voi vă căraţi din 4 în 4 ani ? S-ar alege praful, măi domn profesor, de toată ţara asta dacă n-ar avea grijă funţionarii de reguli, acte, date şi legi. Habar n-aveţi de capul vostru când descindeţi în cancelarii şi ministere, staţi la mâna funcţionarilor să vă dea date şi să ţină maşinăria în funcţiune, că voi numai la cioace de partid şi la mese-ntinse staţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu