duminică, 7 iunie 2009

Ai dormit liniştit

Când te vei duce să faci cumpărături la Milano, în avion vei citi despre europarlamentarul Gigi Becali care s-a spurcat cu un comisar european.

Dacă vrei să te cazezi pentru o aventură, la Paris, recepţionera îţi va zâmbi superior şi te va întreba despre românca Elena Băsescu ce a gafat într-o discuţie cu un ministru francez.

La întoarcerea dintr-o insulă exotică, la escala ta la Amsterdam, vei vedea afişe anti-neonazismul susţinut de eurodeputatul român Vadim Tudor.

O dinastie a tupeului s-a născut. Două luni independentă, acum iar la sânul grupusculului portocaliu. Partidul e un srl pe care l-a vrut pentru el ca să-i lase o pâine lu aia mică.

Plânge la cacealma şi îi merge cu plânsul de fiecare dată. Iese la cumpărături de alegeri, ca de referendum, cu aceeaşi cămaşă, şi presa îl urmează ca un pudel, de fiecare dată.

Asta s-a întâmplat în timp ce tu dormeai.

Un comentariu:

  1. partea buna ar fi daca am avea bani toti sa ne plimbam,sa facem escale,lasa ca au ei si pentru noi...rei sa facem schimb de link-uri? citeste www.achilianu.eublog.ro si daca vrei sa facem schimb lasa-mi un comment...sanatate...

    RăspundețiȘtergere