luni, 29 iunie 2009

Scandal cu acordul părţilor

Întâi se certau Mircea Badea şi Cătălin Tolontan. Înţepături prin emisiuni, editoriale, bloguri.

Nu am dat atenţie, am zis că aşa e democraţia în trustul mogulului, le dă voie colegilor să se certe în public.

Apoi a fost idila Mihaela Rădulescu - Dani Oţil. Deja le ghiceam strategia: creşterea notorietăţii lui Dani, a audienţei Matinalului prin izbucnirea unui scandal cu cea mai tare vedeta a trustului. Mihaela tocmai divorţa, nu mai avea nimic de pierdut, aşa că a fost de acord să joace în scenariul PR-ului.

Până la scandal, nimeni nu ştia care e Răzvan şi care e Dani, din cuplul-substantiv comun răzvanşidani. În timpul şi după scandal, toată lumea se uita la Matinal să vadă cine e ăla care i-o pune celebrissimei Mihaela Rădulescu şi dintr-o dată s-a lămurit poporul care-i care.

Al treila moment, poate nu ultimul, este "cearta" dintre Cristoiu şi Badea. Mircea l-a înţepat în emisiune că a făcut un interviu nereuşit, l-a ironizat şi atât, iar nea Jacques a înjurat birjăreşte, că Badea pute a transpiraţie şi că e manevrat telefonic, după ce i s-ar fi relatat, greşit, că Mircea l-a înjurat.

Ce mai tura-vura, joacă şi ei în scenariul strategic de PR al antenelor "scandal între vedetele trustului".

Recunosc, interesant, chiar cu efecte, dar riscant. Le recomand piariştilor de la antene să recitească, sau să asculte, "Petrică şi lupul". Nu e despre Petre Roman.

3 comentarii:

  1. Ai fi vrut sa se combine Raduleasca cu Razvan? E insurat

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie la fel ....Va recomand sa descracati si sa vizionati cele mai noi filme din 2009 pe
    http://filme-gratis-2009.blogspot.com Intra si relaxeaza-te ...
    Salutare !

    RăspundețiȘtergere